|
PDAplanet.sk Diskusné fórum o mobilných zariadeniach.
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
jude2
Založený: 06.07.2004 Príspevky: 1
|
Zaslal: Utorok 06. júla 2004 18:08 Predmet: Garmin |
|
|
Caute! Moj kamos ma poziadal o radu....ako mam nahrat nieaky soft., mp3s, atd. do jeho Garmin iQue 3600. Poslite mi nieaky link ak na to potrebujem nieaky specialny program, alebo mi proste poradte. A potreboval by do toho este program kde si nahra databazu na mena, adresy, tel. cisla, a podobne. poradte mi prosim.... |
|
Návrat hore |
|
 |
rony

Založený: 25.01.2004 Príspevky: 174 Bydlisko: Bratislava, Slovakia
|
Zaslal: Piatok 09. júla 2004 14:16 Predmet: Re: Garmin |
|
|
Co to je ten Garmin? kombinacia PDA a GPS?
A co to ma za operacny system nepovedal?
Pre PocketPC je na mraky softu: mp3 prehrava uz od prirody, ma to Windows Media Player ale da sa z inetu stiahnut Winamp pre PocketPC - winampaq sa to vola - pouzivam, je to dobre.
Pre Palm OS neporadim ale tiez je toho na mraky.
Treba si sadnut za inet a hladat. Da sa najst samozrejme aj freeware.
Informacie o tom ,co som nasiel ja pisem na http://spravodaj.madaj.net/ treba si to prejst a vybrat si - ci uz moju stranku alebo ine. Vzdy uvadzam odkazy, takze tak asi. |
|
Návrat hore |
|
 |
vsiii

Založený: 18.01.2004 Príspevky: 22
|
Zaslal: Piatok 09. júla 2004 14:33 Predmet: Re: Garmin |
|
|
rony napísal: | Co to je ten Garmin? kombinacia PDA a GPS?
A co to ma za operacny system nepovedal?
Pre PocketPC je na mraky softu: mp3 prehrava uz od prirody, ma to Windows Media Player ale da sa z inetu stiahnut Winamp pre PocketPC - winampaq sa to vola - pouzivam, je to dobre.
Pre Palm OS neporadim ale tiez je toho na mraky.
Treba si sadnut za inet a hladat. Da sa najst samozrejme aj freeware.
Informacie o tom ,co som nasiel ja pisem na http://spravodaj.madaj.net/ treba si to prejst a vybrat si - ci uz moju stranku alebo ine. Vzdy uvadzam odkazy, takze tak asi. |
je tam palm os 5.0. je to vyborne PDA, kombinovane s GPS. |
|
Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|